Top
colosseum logo Corel9  

O nama // Kontakt // Projekti// Kampanje

O nama

ac

Mi smo uvjereni da rad sa integriranim marketinškim agencijama može da vam uštedi vrijeme i gnjavažu. Vi samo trebate osigurati Vaš brand i poruka će biti u cyberspaceu i časopisima, a isporučiti će maksimalni učinak. To također štedi vaš novac.

Mi ćemo staviti naše kreativne genije da rade i osmisle najbolji način da bi vas odveli tamo gdje morate biti, da li trebate web dizajn, optimizacija tražilica, kampanje e-pošte, istraživanje tržišta, brendiranje, fotografije, ispis i izložba dizajn, oglašavanje i odnosi s javnošću. Hej, možemo čak ispeći tortu, ako vam je to potrebno.

Znanje kreativnost i iskustvo, stečeno tokom godina u marketingu proizvodnih, uslužnih, trgovačkih firmi, banaka i drugih, su naša osnovna karakteristika i komparativna prednost. Različite aktivnosti na globalnom i lokalnom tržištu Bosne i Hercegovine, ispitivanje i analiza tržišta i uvijek pozitivni rezultati, dala nam je povjerenje Velikih klijenata.

Koordinacija marketinških aktivnosti je naš stalni zadatak. Posvećujemo se i angažiramo u najširem mogućem rasponu u korist redovnih klijenata s kojima imamo dugoročne odnose ali izvodimo i ciljane promocijske djelatnosti za veliki broj povremenih partnera i klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje.

Značajan dio angažmana agencije Colosseum se odnosi i na proizvodnju promotivnih materijala i poruka. Kao FULL SERVICE agencija u stanju smo odgovoriti na sve vaše zahtjeve.